Proizvodi

Proizvodi Vorwerk Grupe

Od mešavine kaučuka do funkcionalne građevinske komponente

Zahvaljujući našem usko povezanom lancu za crpljenje vrednosti, naše ćerke kompanije mogu da se bave razvojem proizvoda koji su međusobno optimalno usaglašeni. Pojedinačne proizvodne faze se neposredno prepliću.

Od proizvodnje mešavina kaučuka i polimera, preko dalje obrade mešavina od gume i sintetičkih materijala u kalupe, do izrade kompleksnih jedinjenja od gume i metala. Ova kompetencija unutar grupe preduzeća omogućava:

  • Brzu i ekonomičnu logistiku
  • Povoljan odnos cene i kvaliteta usluge
  • Visok stepen raspoloživosti naših proizvoda širom sveta

Osim toga, naši proizvodi ispunjavanja brojna, posebno u proizvodnji vozila, važna svojstva i zahteve, kao što su:

  • laka konstrukcija
  • minimalni nastanak buke
  • optimizacija prostora za ugradnju
  • optimizacija opruga
  • dug vek trajanja

Ležajevi za donji trap vozila

Tehnika donjeg trapa vozila predstavlja saradnju kvalitete, inovacije i preciznosti. Za automobilsku industriju Vorwerk Autotec razvija i proizvodi kvalitativno visoko vredne ležajeve za donji trap vozila. Naš know-how, naše iskustvo i stalna optimizacija procesa omogućuju nam da se pri tome posvetimo individualno željama naših klijenata.

Naši ležajevi za donji trap vozila, koje razvijamo i proizvodimo za poznate proizvođače i dobavljače automobila, ispunjavaju najviše zahteve i želje automobilske industrije u pogledu lagane konstrukcije, akustike, optimizacije prostora sklopa, optimizacije brzine opruge i dugoročnosti..

Primeri za proizvode

Komponente sistema i sklopovi

Pored ležajeva za donji trap vozila, razvijamo i proizvodimo sa Vorwerk Drivetec takođe visoko vredne sklopove i komponente sistema za putnička motorna vozila i namenska vozila. Standardni proizvodi su između ostalog spojne šipke i poprečno rame upravljača.

Naš know-how, naš inovativni duh i naša stalna optimizacija procesa nam omogućuju da stalno razvijamo rešenja koja pružaju putokaze, koja mogu da na merljiv i održiv način poboljšaju komfor donjeg trapa vozila.

Primeri za proizvode
 

Automatski zaptivni sistemi

Specijalni proizvodi od gume i od gume i metala
Dodatno težište proizvoda nalazi se u specijalnim rešenjima za raznovrsna područja primene u izgradnji vozila. Tu su uključeni između ostalog prelazni i provodni elementi za karoseriju, creva za ventilaciju i tečnosti kao i prekidačke elemente.

Bez obzira da li je reč o veštačkom materijalu, gumi ili spojevima guma-metal – mi nudimo našim klijentima trajne i pouzdane komponente sistema, koje osiguravaju osnovne funkcije jednog vozila. Kvalitet materijala i njihova obrada stoje kod nas u fokusu, jer naši delovi bi u normalnom slučaju trebali da izdrže celi vek trajanja jednog vozila.

Automatski zaptivni sistemi
Pod markom Eldisy Grupacija Vorwerk & Sohn razvija i proizvodi zaptivne sisteme kao i mono i višekomponentne delove proizvedene postupkom ubrizgavanja za originalne proizvođače i dobavljače Tier1-sistema u automobilskoj industriji.

Isti se koriste u različitim tipovima vozila – od putničkog motornog vozila preko namenskih vozila do dvotočkaša. Pri tome naši zaptivni sistemi ispunjavaju visoke funkcionalne zahteve u statičkim i dinamičkim primenama. Tu se ubrajaju zaptivke, menadžment za vodu i razni poklopci. Pored toga Eldisy-sistemi doprinose sveukupnoj slici auta u dizajnu i haptici. Zavisno od potrebe, mi izrađujemo pojedinačne komponente ili kompleksne sklopove.

Primeri za proizvode (ekstruzija)
 
Primeri za proizvode (livenje pod pritiskom)