Grupa

Strateški partner

automobilske industrije

Poznati proizvođači automobila širom sveta pouzdaju se kod kvalitete u Vorwerk & Sohn.

Kao vodeći u inovaciji za tehniku vozila, sistemskih komponenti i materijala, našim klijentima nudimo rešenja, koja su ispred vremena – pozdana, brza, ekonomična, globalna. Kod razvoja novih proizvoda naš fokus je na onome što se traži na tržištu. Prepoznati trendove, da bi blagovremeno mogli da ponudimo rešenja, to je naša prednost.

Mi uvek radimo na tome, da poboljšamo prvoklasne proizvode. Centralni zahtevi proizvođača automobila u pogledu lagane konstrukcije, akustike, optimizacije prostora sklopa, optimizacije opružnih brzina i dugoročnosti su pri tome merila našeg postupanja. Tako nastaju High-Tech-komponente i sistemi, koji garantuju bezbednost, pouzdanost i ugodnost u vožnji. Otkrijte raznovrsnost naših proizvoda i široku kompentenciju razvoja i proizvodnje Grupacije Vorwerk & Sohn.

 
400

Mil. Prometa

15

Fabrika

10

Zemalja

400

Mil. Proizvoda u Godini

Snaga

iz internacionalnosti

Prolaznost i globalizacija automobilske industrije predstavljaju veliki izazov za dobavljače. Mi smo se uspešno suprostavili ovom izazovu.

Sa našim brojnim filijalama, firmama kćerkama, i proizvodnim lokacijama širom sveta, optimalno ćemo da ispunimo zahteve naših klijenata, u blizini njihovih tržišta. Procesi u automobilskoj branši zahtevaju u većini slučajeva Just-in-time-proizvodnju, kratke puteve isporuke i povoljnu proizvodnju.

Da bi mogli da u u budućnosti ispunimo ove zahteve, Grupacija Vorwerk & Sohn sistematski izgrađuje svoju mrežu proizvodnje i distribucije. Pored lokacija u Evropi i Aziji, takođe imamo filijale u Srednjoj i Severnoj Americi. Tokom ovog internacionalnog razvoja i našeg stalnog razvoja, u Srbiji na lokaciji u Čačku smo do sada uspostavili našu do sada najveću fabriku.