Karijera

Karijera

kod Vorwerk Autotec/Drivetec

Fabrika u Čačku se proširuje tokom vremenskog perioda od pet godina u više koraka. Radna mesta povećavamo sukcesivno, dok ne bude zaposleno više od 1.000 radnika u tri Vorwerk preduzeća.

Prve zaposlene možemo da zaposlimo u leto 2018. godine. Ko se već prijavio i nije mogao da bude uzet u razmatranje, ponovo ima novu šansu kod nove faze proširenja. Radujemo se svakome ko se ponovo iznova prijavi. Pregled Vam pokazuje različite faze proširenja i time povezani razvoj radnika.

U periferiji fabrike nastaje još oko 600 radnih mesta kod naših dobavljača. Uz to smo zainteresovani za saradnju sa domaćim preduzećima, kako kod gradnje fabrike tako i kod proizvodnje. Tako želimo da doprinesemo rastu cele regije Čačka.

Radni uslovi u Čačku će biti izvanredni: klimatizovane kancelarije i proizvodne hale kao i moderne prostorije za druženje i ugodna kantina pripadaju takođe našem Vorwerk standardu kao i plaćanje u skladu sa rezultatom.

Planirani rast broja zaposleni na lokaciji u Čačku

Trenutna radna mesta

Konkurišite odmah!

Strukovno obrazovanje i dalje obrazovanje

na lokaciji u Čačku

Sva preduzeća Grupacije Vorwerk & Sohn – Vorwerk Autotec, Vorwerk Drivetec i Eldisy – nude na novoj lokaciji u Čačku visoko vredna radna mesta u jednom zdravom i ekonomski uspešnom preduzeću. Očekuju Vas raznovrsne delatnosti, na koje ćemo da Vas sveobuhvatno pripremimo.

Mi Vam nudimo perspektivu za stručni i lični dalji razvoj. Mogućnosti strukovnog i daljeg obrazovanja ubrajaju se u našu filozofiju preduzeća.

U saradnji sa srpskim univerzitetima podstičemo uspešni model dualnog obrazovanja, koji kombinuje studiju na fakultetu sa praktičnom delatnosti u preduzeću. Tako Vam se otvaraju nove šanse za karijeru u jednom globalno aktivnom preduzeću.

Kontakt

Zanima Vas radno mesto u našoj kompaniji ili imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam e-mail ili iskoristite formular za prijavu na stranici na kojoj je objavljen opis radnog mesta.

karriere@vorwerk-automotive.rs