Karijera

Karijera

kod Eldisy

2018. godine započeli smo izgradnju naše fabrike u Čačku. Do 2023. godine u našem sedištu firme Eldisy Serbia biće stvoreno više od 300 radnih mesta. Prvi zaposlenici će se zapošljavati od 2019. godine. Mesta koja će se prva zapošljavati su navedena na desnoj strani. Pregled na strani Vam pokazuje različite faze proširenja i time povezani razvoj zaposlenika.

U periferiji fabrike nastaje još oko 600 radnih mesta kod naših dobavljača. Uz to smo zainteresovani za saradnju sa rezidentnim preduzećima, kako kod gradnje fabrike tako i kod kasnije proizvodnje. Tako želimo da doprinesemo rastu cele regije Čačka.

Radni uslovi u našoj fabrici u Čačku će biti izvanredni: klimatizovane kancelarije, moderne proizvodne hale kao i prostorije za druženje i ugodna kantina pripadaju takođe našem standardu kao i plaćanje u skladu sa rezultatom.

Planirani rast broja zaposleni na lokaciji u Čačku

S ciljem pojačanja našeg Eldisy tima u Čačku, u potrazi smo za novim kolegama u sektoru proizvodnje. Vredni ste, motivisani, odgovorni, imate inicijativu, volite da radite u timu, učite i da se profesionalno razvijate? Onda je ovo je posao za vas! Ako Vam zvuči interesantno, prijavite se već danas i  postanite deo Eldisy tima!

Trenutna radna mesta

Konkurišite odmah!

Strukovno obrazovanje i dalje obrazovanje

na lokaciji u Čačku

Sva preduzeća Grupacije Vorwerk & Sohn – Vorwerk Autotec, Vorwerk Drivetec i Eldisy – nude na novoj lokaciji u Čačku visoko vredna radna mesta u jednom zdravom i ekonomski uspešnom preduzeću. Očekuju Vas raznovrsne delatnosti, na koje ćemo da Vas sveobuhvatno pripremimo.

Mi Vam nudimo perspektivu za stručni i lični dalji razvoj. Mogućnosti strukovnog i daljeg obrazovanja ubrajaju se u našu filozofiju preduzeća.

U saradnji sa srpskim univerzitetima podstičemo uspešni model dualnog obrazovanja, koji kombinuje studiju na fakultetu sa praktičnom delatnosti u preduzeću. Tako Vam se otvaraju nove šanse za karijeru u jednom globalno aktivnom preduzeću.

Kontakt

Zanima Vas radno mesto u našoj kompaniji ili imate dodatnih pitanja? Pošaljite nam e-mail ili iskoristite formular za prijavu na stranici na kojoj je objavljen opis radnog mesta.

karijera@eldisy.rs